logo

Trajecten

logoTijdsduur:  In overleg

logoGroepsgrootte:  Wij ontwikkelen een programma op maat gemaakt voor de groepsgrootte

logoLocatie:  Op locatie of bij Heilig Landstichting Nijmegen

Wij bieden drie verschillende soorten trajecten aan.

Persoonlijk ontwikkelingstraject

Tot wat voor grootse successen je organisatie in staat is, hangt in grote mate af van hoe je voor je werknemers zorgt. In ons persoonlijk ontwikkelingstraject staan werknemers stil bij hun waarden, passies, talenten en valkuilen, en vertalen ze dat naar het werkveld waarin jouw organisatie actief is. Een belangrijk component van dit programma is het maken van maatschappelijke impact. Zo kunnen zowel de organisatie als de werknemers het beste uit zichzelf halen.


Jong en jouw plek

Jongeren staan voor steeds meer keuzes in een wereld die steeds ingewikkelder wordt. In het programma jong en jouw plek ontdekken jongeren wat zij belangrijk vinden in de wereld, hoe ze daarnaar kunnen handelen en hoe ze hun talenten daarbij kunnen inzetten.

In dit traject staat vooral het doen centraal, zodat jongeren interactief ontdekken op welke manier de wereld bij hen past.

Het grote breekijzer

Soms haalt je organisatie niet het beste uit zichzelf, vanwege fundamentelere onduidelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld het idee dat de visie van de organisatie niet wordt gedeeld, dat de verbinding tussen werknemers beter kan, of de ervaring van werkgeluk verhoogd kan worden. In het grote breekijzer gaan we dieper in op waar het vastzit en ontdekken jij en je collega’s welke nieuwe perspectieven onzichtbaar blijven.

Het grote breekijzer wordt op maat voor jouw organisatie gemaakt, maar globaal doorloop je de volgende stappen. Ontdek wat je belangrijk vindt, doorbreek denkpatronen van jezelf die daar haaks op staan en schets een visie die wel bij je kernwaarden past. Het resultaat: een nieuwe route.


Vraag offerte aan