logo

Over ons

Missie & Visie

De wereld kampt met een hele hoop complexe vraagstukken. Soms zijn die vraagstukken zo groot dat het vinden van een goede oplossing onmogelijk lijkt. We vergeten echter dat er in elk mens een hoop creativiteit en briljante ideeën schuilgaan. Al deze vreemde, mooie en creatieve hersenspinsels, hoe onmogelijk ze ook lijken, kunnen uitgroeien tot nieuwe manieren van denken en doen. En laat dát nou net belangrijk zijn voor het schetsen van werkelijke oplossingen die de wereld een stukje beter maken.

Spinsels is opgericht om te laten zien dat het anders kan en anders moet. In plaats van mensen te ontmoedigen (“Dit is nou eenmaal hoe we het doen, we hebben het altijd zo gedaan”), stimuleert, durft en prikkelt Spinsels. Zo maken we ervan mensen bewust dat zij met de authentieke ideeën die zij in zich hebben, actief kunnen bijdragen aan initiatieven die impact maken op organisaties en samenleving.

Ondernemen met impact

Een essentiële waarde van Spinsels is het creëren van maatschappelijke meerwaarde. We zijn daarom altijd op zoek naar hoe we op creatieve manieren een bijdrage kunnen leveren aan een betere samenleving. Naast onze diensten voor derden, pionieren we met het bedenken van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en initiëren we maatschappelijk initiatieven.

Vraag offerte aan