logo

Over ons

Missie & Visie

Weet jij dat ene briljante idee van je nog? Dat ene idee dat je in een stoffig laatje achter in je hoofd hebt weggelegd omdat je te druk was met andere taken of omdat je werd ontmoedigd door anderen om het uit te voeren?

Natuurlijk weet je dat nog, om goede redenen ook. Ideeën, hoe onmogelijk ze ook lijken, kunnen uitgroeien tot nieuwe en andere manieren van doen, denken en handelen. En laat dat nou net belangrijk zijn voor het schetsen van werkelijke oplossingen voor organisatie – en maatschappelijke vraagstukken.

Spinsels is opgericht om te laten zien dat het anders kan en soms anders moet. In plaats van mensen te ontmoedigen (“Dit is nou eenmaal hoe we het doen, we hebben het altijd zo gedaan”), stimuleert, durft, helpt en prikkelt Spinsels organisaties in de publieke en private sector om vernieuwende ideeën te schetsen voor belangrijke organisatie – en maatschappelijke vraagstukken.

Ondernemen met impact

Een essentiële waarde van Spinsels is het creëren van maatschappelijke meerwaarde. We zijn daarom altijd op zoek naar hoe we op creatieve manieren een bijdrage kunnen leveren aan een betere samenleving. Naast onze diensten voor derden, pionieren we met het bedenken van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en initiëren we maatschappelijk projecten.

Vraag offerte aan