logo
Voor alle ideeën die onmogelijk lijken.

Waarom Spinsels?

Spinsels staat voor maatschappelijke innovatie. Wij ontwikkelen out-of-the-box ideeën die organisaties en maatschappij vooruit helpen. Mensen zitten vol met vernieuwende ideeën, maar hebben soms hulp nodig om daar iets mee te doen. Spinsels stimuleert, durft en prikkelt, zodat organisaties en maatschappij kunnen vernieuwen op de thema's waarop ze vastlopen.

 • logo

  Doorbreken van vastgeroest denken

  Om nieuwe ideeën te kunnen schetsen, moeten we oude ideeën loslaten. Waar het vastzit binnen jouw organisatie maken wij ruimte voor iets nieuws.

 • logo

  Diensten op maat

  Iedere organisatie zit anders in elkaar en doorloopt een ander creatief proces. We stemmen onze diensten af op wat voor jouw organisatie het beste is.

 • logo

  Eigenzinnig en grensverleggend

  Om jou out-of-the-box te laten denken en doen, moeten we zelf op een vernieuwende manier handelen. Wij pionieren, zijn gewaagd en eigenzinnig.

 • logo

  Speels en persoonlijk

  Vernieuwen moet je samen doen. Door speels en creatief te zijn, creëren we een persoonlijke sfeer waarin iedereen betrokken wordt.

Vraag offerte aan

Deze organisaties gingen je voor

"Bedankt voor jullie sessie over het thema studentenwelzijn. Ik vond het een interessante en prikkelende bijeenkomst met jullie!"
"Als je in beweging wilt komen, of in een organisatie beweging wilt creëren, nodig deze energieke olifanten dan eens in je porseleinkast uit."

Wie wij zijn

Spinsels bestaat uit vier personen die geloven dat daadwerkelijke oplossingen voor maatschappelijke - en organisatievraagstukken alleen kunnen ontstaan door anders te denken en te doen. Door zelf vernieuwend te zijn, hopen we anderen en onszelf uit te dagen om boven de vraagstukken van deze tijd uit te groeien.

 • Maarten

  Maarten is bestuurskundige en islamoloog. Door zijn open houding en kritische blik krijgt hij je op verrassend comfortabele wijze je comfortzone uit.

 • Bas

  Bas, hospitality strategist, is enthousiast, sociabel en handig. Met bevlogen eenvoud helpt hij jouw ideeën om te zetten in de praktijk.

 • Niels

  Niels is filosoof, schrijver en zenmonnik. Hij maakt abstracte onderwerpen concreet en prikkelt je verbeelding.

 • Michiel

  Michiel is socioloog. Met humor weet hij mensen bewust te maken van de rol die zij aannemen. Daardoor komen je oude perspectieven in een ander daglicht te staan.

Maatschappelijke initiatieven

Spinsels vindt het belangrijk om zelf vernieuwend te zijn in de manier waarop we ondernemen. We zijn daarom altijd op zoek naar hoe we op creatieve manieren een bijdrage kunnen leveren aan een betere samenleving. Ben je benieuwd naar onze maatschappelijke initiatieven of wil je samenwerken met ons aan een nieuw maatschappelijk initiatief? Neem contact met ons op.

Contact